L’artista urbà Jorge Rodríguez dibuixarà el rostre de la UAB

L’artista urbà Jorge Rodríguez Gerada dibuixarà el retrat gegantí del “rostre de la UAB” a la Plaça Cívica. Combinant les arts plàstiques amb la informàtica per obtenir un rostre tridimensional a partir de l’escaneig de 100 cares, el creador executarà l’obra entre el 12 i el 14 de gener. La presentació es farà el 14 de gener a les 13,30 h a la Plaça Cívica.

Rodríguez Gerada és més conegut gràcies al gegantí retrat de Barack Obama que va fer recentment a la platja de Barcelona. El projecte que està fent a la UAB aquest artista urbà de gran trajectòria als Estats Units i a Europa es titula “Identitat composta”. És un retrat de grans dimensions (15×10 metres) que dibuixarà a carbonet sobre una plataforma de 17 metres partir de l’escaneig dels rostres de 100 persones de la comunitat universitària amb l’objectiu de copsar el gran rostre de l’Autònoma.

Cultura en Viu ha col·laborat estretament amb Rodríguez Gerada, així com l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i el Centre de Visió per Computador (CVC) de la UAB, que han aportat un sistema d’escaneig tridimensional de qualitat i de baix cost i han creat un programari específic per superposar els 100 rostres fotografiats i escanejats i fusionar-los per obtenir una “mitjana de la cara” de la UAB.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: